GEALAN-KUBUS®

Ferestre pur și simplu frumoase

GEALAN-KUBUS®

Sistemul GEALAN-KUBUS® definește un nou limbaj arhitectural al formelor pentru ferestrele din PVC.

Simplificare a design-ului

Sistemul GEALAN-KUBUS® definește un nou limbaj arhitectural al formelor pentru ferestrele din PVC.

Formă rectangulară și aproape invizibilă

Imensiunea sistemului este de 100 mm

100 mm - măsura tuturor lucrurilor

Perfecţiunea e atinsă nu atunci când nu mai este nimic de adăugat, ci când nu mai este nimic de înlăturat.

Simplificare a design-ului

Sistemul GEALAN-KUBUS® definește un nou limbaj arhitectural al formelor pentru ferestrele din PVC. Sistemul oferă suprafețe mari de sticlă pentru a beneficia de mai multă lumină și transparență, precum și o mai mare libertate în ceea ce privește designul.

În ceea ce privește interiorul, noul sistem convinge prin intermediul unui aspect unitar, fără baghete, în timp ce la exterior, cerceveaua ascunsă accentuează impresia de armonie generală.

Variante de glafuri

Mai bine de atât nu se poate! Sistemul de ferestre GEALAN-KUBUS®, orientat către design, oferă arhitecților oportunități maxime în materie de proiectare și astfel noi perspective. Indiferent dacă este vorba despre tocuri 100% vizibile (1), semi-ascunse (2) sau aproape invizibile (3) – rezultă proporții care lasă o impresie puternică.

Paleta de culori din cadrul sistemului GEALAN-KUBUS®

Stratul acrilic colorat este de două ori mai dur decât suprafața PVC a ferestrelor albe. Acesta prezintă o rezistență ridicată la zgâriere și împotriva influențelor atmosferice. Suprafața acrylcolor satinată, netedă și neporoasă este rezistentă împotriva prafului și murdăriei. Nu se desprinde, nu crapă și nu este nevoie să vă preocupați de revopsirea ulterioară. Ferestrele acrylcolor nu necesită aproape deloc efectuarea de lucrări de întreținere și sunt deosebit de ușor de îngrijit.

Paleta de culori acrylcolor

Valabil pentru toate culorile: Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări tehnice. Culorile din imagini nu prezintă caracter obligatoriu. * Vă rugăm să țineți cont în acest sens de „Acord special nuanțe metalice”.

Ușa culisantă cu ridicare S 9000, sistemul de design și uși pentru locuințe S 9000

GEALAN-KUBUS® poate fi combinat cu sistemul S 9000 și este adecvat pentru soluții pentru ferestre și uși de balcon.