GEALAN-SMOOVIO

Sistemul inovator de glisare de la GEALAN

GEALAN-SMOOVIO

Spațiul de locuit este prețios și, prin urmare, trebuie folosit în mod optim. Pentru prima dată, GEALAN-SMOOVIO combină confortul sporit al soluțiilor pentru glisare cu o etanșeitate excepțională. O combinație de elemente de fixare nou dezvoltate, o geometrie inovatoare a profilelor și garnituri optimizate face totul posibil.

Glisare fără efort

Economisire de spaţiu și luminozitate mare

Impermeabil la vânt

Etanş la ploaie

Izolare termică ridicată

Izolare fonică optimă

Design elegant, minimalist

Glisare relaxată – ȋnchidere etanşă

La ferestrele glisante de până acum, avantajul confortului a fost adesea plătit cu preţul unui nivel mai scăzut de etanșeitate. Datorită mecanismului de ȋnchidere elaborat, acest dezavantaj este acum de domeniului trecutului datorită noului sistem de glisare GEALAN.

Creați spații libere

Elementele glisante măresc semnificativ spațiul de locuit. Cu ajutorul acestora, spaţiul de pivotare al ferestrelor și al ușilor este eliminat. Astfel, ȋn cameră poate fi folosit chiar şi spaţiul din fața ferestrei. La planificarea schiţelor, elementele glisante oferă un potenţial incredibil în crearea unor spaţii libere.

În orice condiţii meteorologice

Nivelurile de etanşare circulare fără lacune garantează, atunci când sunt închise, o etanşeitate extraordinară împotriva impacturilor din exterior.

Componente premium

În secret, componentele inteligente își îndeplinesc funcţiile. Sistemele speciale de role și tehnologia de închidere excepțională asigură funcționarea fără probleme și etanșeitatea ridicată.

Schema A

Schema C

Procesul de colorare în cadrul sistemului GEALAN-SMOOVIO

Stratul acrilic colorat este de două ori mai dur decât suprafața PVC a ferestrelor albe. Acesta prezintă o rezistență ridicată la zgâriere și împotriva influențelor atmosferice. Suprafața acrylcolor satinată, netedă și neporoasă este rezistentă împotriva prafului și murdăriei. Nu se scorojește, nu crapă și nu este nevoie să vă preocupați de revopsirea ulterioară. Ferestrele acrylcolor nu necesită aproape deloc efectuarea de lucrări de întreținere și sunt deosebit de ușor de îngrijit.

Realwood – folie decorativă exclusivă

Aceste folii nu sunt fabricate din lemn natural.