S 9000

Sistemul combinat inovator S 9000

S 9000 este un sistem versatil, de ultimă generație, pentru ferestre, uși și uși glisante, cu alegerea a două sau trei niveluri de etanșare.

Adecvat pentru montarea de geamuri triple

Adecvat pentru montarea de geamuri triple funcționale cu grosimea maximă de 52 mm (STV® 54 mm).

Tehnică inteligentă

Tehnică inteligentă de etanșare cu până la trei planuri de etanșare.

Izolare termică și fonică

Izolare termică și fonică foarte bună datorită structurii cu 6 camere și adâncimii mari de construcție a ramelor oarbe și cercevelelor.

Optimizat pentru

Optimizat pentru utilizarea STV®, pentru lipirea uscată a geamului pe întreaga suprafață a marginii răsfrânte a cercevelei.

Lățime vizibilă

Lățime vizibilă îngustă și înclinație de 15° pentru un aspect cât mai plăcut.
Ferestre adecvate pentru locuințe pasive, disponibile șI în varianta colorată

GEALAN-FUTURA®

GEALAN-FUTURA® este combinația de profile individuale din cadrul sistemului S 9000. Aceasta oferă posibilitatea de a construi, utilizând profile standard și rigidizări standard din oțel de 2 mm, și elemente de ferestre colorate pentru locuințe pasive, în conformitate cu directiva ift WA-15/2. Coeficientul Uf de 0,89 W/(m²K) verificat confirmă caracteristicile de bază excelente de izolare termică. Cu GEALAN-FUTURA®, în cazul utilizării tehnicii de lipire STV®, sunt posibile dimensiuni maxime ale cercevelei de până la 2,40 m.

Termoizolare optimizată

Dezvoltarea unui sistem cu proprietăți optime de termoizolare nu este accidentală, ci este rezultatul unor lucrări de dezvoltare orientate către rezultate. Succesul nostru confirmă acest lucru. Numeroase calcule au demonstrat coeficienți excelenți în ceea ce privește termoizolarea. De la început, obiectivul de dezvoltare a fost reprezentat de atingerea unui coeficient Uf – 0,92 W/m²K pentru termoizolare în combinația standard cu oțel și astfel, compatibilitatea cu locuințe pasive. Acest lucru este posibil datorită tuturor detaliilor inovatoare care alcătuiesc sistemul.

Urbanism pentru generațiile viitoare

În Getafe, Spania, au fost realizate în cadrul unui proiect de realizare a unei construcții noi, în cadrul a 2 ansambluri rezidențiale, în total 153 de unități locative cu suprafețe generoase. Localitatea Getafe, amplasată la sud de capitala Madrid, este caracterizată de un ritm ridicat de creștere industrială, cu o creștere a necesarului de spații locative moderne. Locuințele repartizate în 2 corpuri de clădire prezintă dotări de top și corespund cerințelor impuse de toate grupele demografice.

Recondiționarea unei proprietăți istorice

Clădirile de apartamente din anii 1910-1911 din Hamburg, Germania. Clădirile cu cinci etaje au fost construite în stilul tipic al caselor Gründerzeit.