Uși culisante cu ridicare

Uși

Uși culisante cu ridicare

S 9000

Acum este ușor să vă simțiți bine acasă

Datorită tehnicii noastre, elementele pentru uși de mari dimensiuni pot fi deplasate cu ușurință. Nu contează dacă ușa este deschisă sau închisă. În orice caz, în cameră pătrunde multă lumină. Iar pragul aproape la nivelul pardoselii estompează distincția dintre interior și exterior.

Soluția ideală în materie de luminozitate

Când vine vorba despre elemente culisante cu ridicare, puneți un accent deosebit pe o suprafață vitrată mai extinsă și pe o mai bună luminozitate? În acest caz, GEALAN a pregătit pentru dumneavoastră o soluție de design cu totul specială. Aceasta dispune de o soluție specială orientată către design cu o înălțime mai redusă cu peste 50 % în comparație cu cerceveaua normală a culisantei cu ridicare.

Coeficienți de top în materie de termoizolare

Chiar și în varianta de bază cu elemente standard de rigidizare și fără măsuri suplimentare, noua ușă culisantă cu ridicare prezintă un coeficient foarte bun privind izolația termică, Uf 1,3 W/(m²·K).

Geamuri triple

În noul sistem se pot utiliza fără probleme geamuri triple cu grosimea de până la 52 mm (STV® 54 mm).

Orientat către design

Dispune de un design modern, cercevea îngustă și de un profil inovator pentru o suprafață vitrată mai extinsă.

Eficient

Datorită coeficienților optimi în materie de termoizolație disponibili deja în versiunile standard, prelucrării ușoare și soluțiilor tehnice inovatoare se atinge un nivel mare de performanță.

Suprafață acrylcolor

Ușile culisante cu ridicare cu tehnologia acrylcolor se impun prin calitatea durabilă a suprafețelor. Acestea oferă o gamă variată de opțiuni pentru construcții noi și lucrări de renovare.

Gamă variată

Ușile culisante cu ridicare prezintă o gamă variată datorită diverselor posibilități de design, diferitelor tipuri de deschidere și variantelor multiple de culori ale suprafețelor.