Uși de intrare

Uși

Uși de intrare

Complet încrezător în viitor

Grație adâncimii de 82,5 mm și tehnologiei moderne cu 5 camere, noul model de ușă de intrare S 9000 dispune de o izolație termică excelentă. Stabilitatea noii uși de intrare este de asemenea impresionantă. Acest lucru este realizat printr-o cameră extinsă a rigidizării, elementele de rigidizare de oțel cu forma adaptată și rigidizările corespunzătoare la nivelul colțurilor contribuie de asemenea la îmbinări fixe la nivelul pragului de pardoseală prin intermediul prinderii elementului de PVC și aluminiu pe două planuri.

De asemenea, ușa de intrare S 9000 se remarcă prin soluția de sistem privind lăcrimarul, care pune în valoare elementele ușii nu doar din punct de vedere al aspectului. Aceasta asigură o protecție optimă împotriva ploilor torențiale și asigură o etanșeitate maximă datorită garniturilor de tip perie în straturi multiple din zona pragului.

 • izolare termică excelentă datorită tehnologiei moderne cu 5 camere
 • gamă de culori variată
 • protecție optimă împotriva ploilor torențiale
 • adecvat pentru grosimi ale geamului și ale panoului de până la 52 mm (cu STV® până la 54 mm)
 • stabilitate foarte bună datorită camerei extinse de rigidizare și rigidizărilor corespunzătoare la nivelul colțurilor

Rigidizări din oțel de mari dimensiuni

Pentru îndeplinirea cerințelor statice necesare, GEALAN a proiectat barele de distanțare aferente ușii sale pentru locuințe din cadrul sistemului S 8000 IQ în așa fel încât acestea să poată susține elemente de rigidizare de dimensiuni cât mai mari. Datorită acestei poziționări speciale a barelor de distanțare la o adâncime de 74 mm, poate fi utilizat un element din oțel cu o rigiditate la încovoiere cu 30% mai mare. Elementele de rigidizare­ sunt frezate în prealabil pentru o montare rapidă a broaștei­. Suporturile pentru ­praguri a căror eficiență a fost deja dovedită în cadrul celorlalte sisteme GEALAN asigură și în cazul profilului S 8000 IQ o îmbinare optimă dintre cadrul­ ușii de intrare și prag.

O gamă variată de accesorii

Pentru a îmbunătăți semnificativ rigiditatea la torsiune și la nivelul colțurilor cercevelei, sunt disponibile colțare de îmbinare cu fixare prin sudură. Gama variată de accesorii permite construirea tuturor tipurilor obișnuite de uși. În profilul ușii pot fi montate orice elemente de feronerie și sisteme de închidere disponibile pe piață, precum și panelurile disponibile în mod curent pe piață de până la 46 mm. Ușile din cadrul sistemului S 8000 IQ pot fi fabricate cu deschidere către interior sau exterior. Profilele pentru uși sunt disponibile în varianta standard în numeroase nuanțe acrylcolor și folii decorative (cu aspect de lemn).

Prag pentru uși de intrare și uși de balcon adecvate pentru persoanele cu dizabilități

Datorită înălțimii sale de construcție de doar 20 mm, pragul pentru uși de intrare sau uși de balcon S 8000 este adecvat pentru persoanele cu dizabilități. Acoperirea din aluminiu a pragului asigură o rezistență ridicată a pragului, mai multe planuri de etanșare și un bloc de etanșare integrat la nivelul colțului cu piesă-pereche pentru o capacitate sporită de etanșare.

 • Izolare termică excelentă – proces izoterm optim
 • Elementele de feronerie ale ușii de balcon, respectiv ale modelelor de uși cu cercevea dublă sunt integrate coplanar
 • Sunt posibile toate variantele de montaj (montaj între rama oarbă sau ca variantă înșurubată la nivel interior)
 • Pragul poate fi utilizat pentru sisteme cu o adâncime constructivă de 74 mm și 83 mm
 • Rezistență ridicată împotriva ploilor torențiale datorită unei table de acoperire exterioare cu formă specifică, precum și unor planuri multiple de etanșare
 • Acoperirea suportului pragului camuflează șuruburile de fixare de la baza falțului